Schilderwerk binnen & buiten

Met een grondige schilders beurt krijgt uw woning/pand weer de uitstraling die het verdient. Onderliggende gebreken zoals houtrot en kapotte kitranden worden hersteld zodat uw schilderwerk vanaf de basis weer goed word opgebouwd. De juiste basis gecombineerd met een volwaardig verfsysteem draagt bij aan de verduurzaming van uw schilderwerk, en geeft de perfecte uitstraling aan uw woning.

Ook voor binnen schilderwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Gaat u verbouwen en heeft u iemand nodig voor de afwerking? Of heeft uw interieur een opfrisbeurt nodig maar weet u niet waar u moet beginnen? Wij nemen het werk graag uit handen. Met de modernste producten en technieken creëren wij bij u de gewenste sfeer.

Wist u dat wij meer doen dan alleen een kleurtje aanbrengen? Er zijn meerdere diensten die wij bieden waardoor uw interieur en exterieur net dat beetje extra krijgt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het behangen, maar ook fotobehang. En wat dacht u van een fraaie “betonlook” op de muur? Wij houden van een creatieve denkwijze, en denken graag met u mee. Dit zorgt voor een uniek eindresultaat.

Bekijk onze schilderprojecten